Dit is waar het is.

 

Sandy Valley, Californië

VisitTheUSA_Small_Stacked_P2_CMYK

Van zeedieren spotten tot wegdromen bij duizenden sterren

Soms is het nodig om jezelf even helemaal op te laden. Weg te gaan uit de dagelijkse routine en jezelf verwennen met grandioze natuur. Er is geen betere plek om dit te doen dan in de V.S. Zo kun je onder duizenden sterren liggen in North Carolina, zeldzame vogels spotten in Michigan en een dagtocht maken met een hondenslee in Maine. Wij hebben een aantal bestemmingen voor je gezocht waar jij jezelf kunt opladen.

In de V.S. zijn de mogelijkheden oneindig! Laat je inspireren en doe ideeën op, zodat jouw reis naar de V.S. je precies datgene brengt wat je zoekt. Ontdek nog meer bij de andere thema’s: familie, avontuur, ontspanning en ontdekking.

Ontdek een plek die echt begrijpt wat een “ontsnapping” betekent. Van afgelegen bossen en kleine stadjes tot de gezelligste ontsnappingen aan het strand, de Verenigde Staten zijn de plek om los te komen van de dagelijkse stress en weer in contact te komen met je avontuurlijke zelf.

Wandelen op UNESCO Werelderfgoed plekken in Hawaii, New Mexico en Illinois

Een dag doorbrengen in de natuur is voor velen dé manier om op te laden! En waarom doe je dat niet op plekken die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan? Zo vind je in New Mexico Carlsbad Caverns National Park, met een ruig landschap en meer dan 118 grotten. En Cahokia Mounds in Illinois, met prehistorische grondwerken. Of wat dacht je van Hawaii Volcanoes National Park, met twee van de meest actieve vulkanen wereldwijd? Na een pittige wandeling in dit park, op het eiland Hawaii, sluit je de dag af in een traditionele spa met een honing & kokosmelkbad of een Lomi Lomi massage. Dit eiland heeft niet voor niets de bijnaam ‘het helende eiland’.

Zeedieren spotten in Michigan, New York en Rhode Island

Denk je dat je in het bruisende New York en bij Great Lakes in het noordoosten van de V.S. geen zeedieren zal spotten? Dan heb jij het mis. Zo kun je op Rockaway Beach in New York plevieren spotten en loopt er in Michigan de ‘Sunrise Coast Birding Trail’. Je hoeft simpelweg je blik op de lucht te richten en spot vogels als de ‘Great Lakes Piping Plover’. En als je in het voorjaar gaat kun je hier ook de voorjaarstrek van roofvogels aanschouwen. Ben jij een zeeliefhebber? Dan zul je een boottocht in de  Noord-Atlantische kust kunnen waarderen. Bij Rhode Island worden regelmatig blauwe haaien en de kortvinmakreelhaai gespot. In de zomer zwemmen hier zelfs witte haaien….

Geniet van duizenden sterren in North Carolina, Utah, Montana & Texas

Golven die komen en gaan, je voeten in het zand, een glas wijn in de hand en in de pikdonkere nacht naar boven kijken en duizenden sterren zien die boven je schitteren. Een magisch moment dat je in North Carolina kunt beleven! Met de meer dan 110 kilometer aan barrière-eilanden zijn de Outer Banks van North Carolina een van de beste spots om sterren te bekijken. Heb je het ‘sterrenvirus’ te pakken? Reis dan ook af naar Big Bend National Park in Texas en geniet ook zeker van de duizenden sterren vanaf ‘de rots’ in Bryce Canyon Park in Utah. Of pak het professioneel aan en kijk in de bossen van Montana door een telescoop naar de prachtige sterrenhemel.

Beleef ultieme sneeuwpret in Alaska, Maine, Vermont en Pennsylvania

Handschoenen aan, muts op, das om en de sneeuw in! In de V.S. kun je dagen op pad, zonder een laptop, tv of je mobiel aan te raken. Oké, die laatste misschien om foto’s te maken. Reis voor ultieme sneeuwpret naar Alaska en Maine, waar je met een hondenslee kunt racen. Vermont, New England, waar je kunt ‘snowkiten’. En dit is precies zoals het klinkt: je wordt met een grote vlieger door de sneeuw getrokken. En Pennsylvania, waar je met een band van wel 42 ‘tubingbanen’ kunt glijden in Camelback Mountain Resort, midden in de Pocono Mountains.

Combineer stad en natuur vanuit Washington, D.C. en Virginia

Start in Washington, D.C., de hoofdstad van de V.S., en bezoek monumenten, de gratis Smithsonian Musea en geniet van de diverse cuisine die de stad rijk is. Zet vervolgens koers naar het startpunt van de Appalachian Trail, die 3.500 kilometer lang is en van Georgia naar Maine loopt. De wandeling naar HumpBack Rocks, Virginia is geliefd onder hikers. Het pad naar de top is slechts 1,6 kilometer, maar de route is uitdagend. De perfecte combinatie tussen een bruisende stad en jezelf opladen in de natuur!

rust - florivida

De cruisevakantie van je dromen

Vanaf 3 dagen via Florivida

Kenmerken

N

Diverse rederijen, van Disney Cruise Line tot Royal Carribean

N

Ontdek iedere dag een andere bestemming

N

Perfecte vakantie voor de hele familie

rust - AmerikaNu

Explore the West & Yellowstone National Park

19 dagen via AmerikaNu.nl

Kenmerken

N

Bezoek de grootste slapende vulkaan ter wereld: Yellowstone National Park

N

Geniet van de fantastische natuur van Idaho

N

Bezoek Crators of the Moon National Park

rust - little america

De verborgen parels van de Amerikaanse westkust

23 dagen via Little America

Kenmerken

N

Van de gebaande paden

N

Diverse landschappen

N

Activiteiten en overnachtingen in de natuur

Rust - UStravel.nl

De ultieme Hawaï Island Hopper

17 dagen via UStravel.nl

Kenmerken

N

Bloemen

N

Vulkanen

N

Prachtige stranden

rust - American vacation

Rondreis Charming New England

15 dagen via American Vacation

Kenmerken

N

Adembenemende landschappen

N

Pittoreske dorpjes

N

Meerdere dagen op dezelfde locatie

rust - Tioga Tours

Unspoiled Northwest

21 dagen via Tioga Tours

Kenmerken

N

Ontdekkingreis op maat per auto of camper

N

Bezoek de ruige kustlijn van Oregon en Washington

N

En de ongerepte natuur in het binnenland

rust - Untamed

Magische winterrondreis door Alaska

13 dagen via Untamed Travelling

Kenmerken

N

Navigeer over besneeuwde winterwegen door ongerept landschap

N

Geniet van de winterstilte tijdens een avontuurlijke sledetocht met huskies

N

Zie hoe de hemel verlicht wordt door overweldigende Noorderlicht

rust - TUI

Panorama’s van het westen

16 dagen via TUI

Kenmerken

N

Spectaculaire nationale parken in het zuidwesten van de V.S.

N

Kans op onvergetelijk sterrenkijken

N

Prachtige rit langs de kust over de beroemde Highway 1

rust - de jong intra

Oregon Original

16 dagen via De Jong Intra Vakanties

Kenmerken

N

Alle hoogtepunten van Oregon

N

Prachtige, ruige en oeroude natuur

N

Sfeervolle steden en dorpjes met veel historie